Meet the owners Joshua & Julian Simonis

 

Onze moeder is ooit begonnen met een afhaaltoko voor Indonesisch eten. Wij zetten met Noeti haar culinaire inspiratie voort; een fine dining restaurant met Oriëntaalse invloeden.

Joshua:
Ik ben 15 jaar geleden begonnen in de afwas in een strandtent in Zeeland. Tijdens mijn studie International Hotel Management aan de BUAS heb ik bij verschillende zaken gewerkt zoals Binnen Breda, Ingenhousz en Wolfslaar.  Toen de kans zich voordeed, heb ik met Julian restaurant De Kleine Wereld geopend. In korte tijd hebben we hier een culinaire en succesvolle plek op de Grote Markt van Breda van weten te maken. Het ondernemers bloed bleef echter kriebelen. Toen Pascal ons vroeg of we zijn locatie over wilde nemen hebben daar niet lang over nagedacht. Noeti is een nieuw culinair avontuur met nieuwe en bijzondere mogelijkheden.

Julian:
Van huis uit heb ik de Oosterse en voornamelijk Indische keuken meegekregen van mijn moeder. Dit is een leidraad geworden in onze keuken met een Franse basis.
Ik ben begonnen als afwasser en ingewerkt door Joshua. Na mijn opleiding Zelfstandig Werkend kok, stroomde ik door naar de Cas Spijkers academie en kwam in aanraking met fine dining. Ik heb in verschillende (sterren)zaken door heel Nederland gewerkt, waaronder By Pascal, Wolfslaar*, Zout & Citroen*, Amarone*, de Lindenhof**.
Verfijnde originele gerechten creëren en met moderne technieken op een bord presenteren, vind ik het mooiste en meest uitdagende om te doen. Noeti is voor mij culinaire kwaliteit met een Oosters tintje.

Reserveren